Susak za dvoje

subota, 8. travnja 2023.

Susak za dvoje: Posebna regata koja očarava srcem i dušom

U srcu Jadranskog mora, gdje sunčeve zrake plešu na površini kristalno čistog mora, Yacht Club Croatia (YCC) s ponosom najavljuje jedinstveni događaj sezone – regatu "Susak za dvoje".

Susak - biser Jadrana

Otok Susak, poznat po svojim pješčanim plažama i bogatoj kulturnoj baštini, ove će godine postati domaćinom neobične regate koja će okupiti jedriličarske entuzijaste iz cijelog svijeta. Regata nije samo natjecanje, već i prilika da se pokaže duboka povezanost između jedriličara, mora i vještine jedrenja.

Po čemu je "Susak za dvoje" poseban?

Zamišljena kao simbol partnerstva i timskog rada, regata "Susak za dvoje" omogućava timovima od dvoje članova da pokažu svoje vještine i suradnju na moru. Bilo da se radi o prijateljima, partnerima ili članovima obitelji, ovaj događaj slavi vezu između ljudi i njihovu strast prema jedrenju.

Pridružite se legendi

Podsjetimo, YCC, koji stoji iza ovog događaja, nosi nasljeđe osnivanja ACI Match Race regate, koja je stekla međunarodnu slavu i postavila Hrvatsku na kartu svjetskog jedrenja. U duhu te tradicije, očekujemo da "Susak za dvoje" postane još jedan nezaboravan događaj u analima kluba.

Detalji događaja

  • Datum: 24. - 26. studeni 2023.

  • Mjesto polaska: ACI Marina Opatija, u Ičićima

  • Cilj: ACI Marina Opatija

  • Kategorije: Open u dvoje, Open posade, Vintage

  • Prijave: Do 24. studenog

Pridružite nam se u ovom jedinstvenom iskustvu i zajedno s nama proslavite ljepotu Jadranskog mora, strast prema jedrenju i nezaboravne trenutke provedene na vodi!

Doživite Jadransko more na potpuno nov način i postanite dio povijesti Yacht Club Croatia. Vidimo se na regati "Susak za dvoje"!

Yacht Club Croatia

Liburnijska cesta 7a, 51414 Ičići, jk.croatia.opatija@gmail.com, mob:+385 98 354 659

© 2023. All rights reserved.

Yacht Club Croatia

Liburnijska cesta 7a, 51414 Ičići, jk.croatia.opatija@gmail.com, mob:+385 98 354 659

© 2023. All rights reserved.

Yacht Club Croatia

Liburnijska cesta 7a, 51414 Ičići

jk.croatia.opatija@gmail.com

mob:+385 98 354 659

© 2023. All rights reserved.