Regate

Yacht Club Croatia s ponosom predstavlja naš niz eminentnih regata koje su stekle ugled u jedriličarskoj zajednici lokalno i međunarodno. Naše regate su platforme za jedriličarsku izvrsnost, timsku dinamiku i, naravno, nezaboravnu zabavu na otvorenom moru.

ACI cup Optimist

Ova regata je jedinstvena prilika za mlade jedriličare da pokažu svoje vještine i uživaju uizazovima koji dolaze s jedrenjem u klasi Optimist. Regata je prepoznata kao savršenomjesto za upoznavanje s osnovama regatnog jedrenja i idealna je za one koji tek ulaze usvijet jedrenja.

Opatija CRO Melges24 kup

Ovo je regata za one koji traže pravu kombinaciju brzine, tehnike i uzbuđenja. U klasi Melges 24, očekuje vas intenzivna konkurencija i vrhunski jedriličarski uvjeti u predivnom okruženju Opatije.

Omišaljska regata krstaša

Ova regata je poznata po svojoj raznolikosti i otvorenosti za sve vrste krstaša. Njeguje tradiciju jedrenja u opuštenoj, ali i konkurentske atmosferi. Pogodna je za jedriličare svih razina vještina i pruža izvrsnu priliku za druženje i razmjenu iskustava.

Susak za dvoje / Susak za posade

Ova offshore regata stvorena je s posebnim naglaskom na timsku dinamiku i navigacijske vještine. Dizajnirana za posade u dvoje, pruža izazovno i emocionalno iskustvo gdje su timski rad i strateško planiranje ključni. Ova regata je jedinstvena prilika da testirate svoje granice u jedrenju na otvorenom moru.

Poziv za sudjelovanje

Bez obzira jeste li iskusni jedriličar ili novak u ovom uzvišenom sportu, srdačno Vas pozivamo da sudjelujete u našim regatama. Za sve dodatne informacije, pitanja o prijavi, ili bilo kakva druga pitanja, slobodno nas kontaktirajte.

Regate koje organiziramo nisu samo sportska natjecanja; one su manifestacije zajedništva, strasti i ljubavi prema jedrenju. Radujemo se vašem sudjelovanju i mogućnosti da zajedno postavimo nove standarde u svijetu jedrenja.

S nestrpljenjem očekujemo vaše prijave i radujemo se budućim avanturama na moru!

Prijavi se:
jk.croatia.opatija@gmail.com

Yacht Club Croatia

Liburnijska cesta 7a, 51414 Ičići, jk.croatia.opatija@gmail.com, mob:+385 98 354 659

© 2023. All rights reserved.

Yacht Club Croatia

Liburnijska cesta 7a, 51414 Ičići, jk.croatia.opatija@gmail.com, mob:+385 98 354 659

© 2023. All rights reserved.

Yacht Club Croatia

Liburnijska cesta 7a, 51414 Ičići

jk.croatia.opatija@gmail.com

mob:+385 98 354 659

© 2023. All rights reserved.