Iskreno zahvaljujemo svim našim sponzorima i donatorima koji s velikim srcem podupiru rad Yacht Club Croatia

Budite dio našeg puta ka izvrsnosti

Dragi potencijalni sponzori i donatori,

Naša ozbiljnost, Vaša prilika

Yacht Club Croatia (YCC) je od 1987. godine vodeći promotor jedrenja i morske kulture u regiji. Naše regate, škole jedrenja i društvene inicijative, usmjereni su ka podizanju standarda ovog prekrasnog sporta. Pridružite nam se i uživajte u jedinstvenoj prilici za povećanje izloženosti Vaše tvrtke, kroz sponzoriranje naših regata, događanja ili programa obuke.

Sport koji mijenja živote

Jedrenje nije samo sport, to je platforma za osobni razvoj, zajedništvo i povezanost s prirodom. Kroz jedrenje, djeca i odrasli uče o odgovornosti, timskom radu i fokusiranosti. Vaša podrška pomaže u transformaciji života i oblikovanju budućih lidera.

Poslovne prednosti

Podržavanje YCC-a nudi razne poslovne prednosti. Osim što ćete biti prepoznati kao sponzor na svim našim medijskim platformama, imati ćete i priliku za direktnu interakciju s našom zajednicom. Dodatno, Vaša podrška sportu i zajednici šalje snažnu poruku o Vašem brendu i Vašim vrijednostima.

Zašto podržati sport i jedrenje?

Sport je ogroman faktor u oblikovanju zdrave i jake zajednice. Kroz jedrenje, pružamo priliku svim dobnim skupinama da razviju fizičke i mentalne vještine, steknu nova prijateljstva i nauče poštovati prirodu i more. Vaša podrška čini sve ovo mogućim i omogućava nam da idemo još dalje.

Ukoliko želite saznati više o opcijama za sponzorstvo i donacije, molimo vas da nas kontaktirate. Radujemo se prilici za suradnju i zajedničkom doprinosu ovom plemenitom sportu.

Javite se na:
jk.croatia.opatija@gmail.com

Yacht Club Croatia

Liburnijska cesta 7a, 51414 Ičići, jk.croatia.opatija@gmail.com, mob:+385 98 354 659

© 2023. All rights reserved.

Yacht Club Croatia

Liburnijska cesta 7a, 51414 Ičići, jk.croatia.opatija@gmail.com, mob:+385 98 354 659

© 2023. All rights reserved.

Yacht Club Croatia

Liburnijska cesta 7a, 51414 Ičići

jk.croatia.opatija@gmail.com

mob:+385 98 354 659

© 2023. All rights reserved.